Wat zijn mijn behandelingsmogelijkheden?

Hoewel het niet onze bedoeling om een oordeel te vellen over behandelingen die specifiek zijn voor andere chiropractoren en non-chiropractische behandelaars, is het ons doel om uit te leggen wat uw mogelijkheden zijn als het gaat om uw specifieke geval. Wij zullen u voorzien van objectieve informatie, zodat u in staat bent om een beslissing te maken over wat het beste is voor u en uw gezondheid en de gezondheid van uw familie.

Zelfs als u ervoor kiest om elders op zoek te gaan naar een oplossing voor uw gezondheid problemen, dan kunt u altijd op ons rekenen als een objectief middel voor gezondheid en familie- wellness. Naast het feit dat wij goed zijn in wat we doen, is een groot deel van ons doel te onderwijzen en de gemeenschap te dienen. Ook al zijn wij heel druk, we zijn nooit te druk om te helpen.

Onze Chiropractoren hebben uitstekende relaties met de beste zorgaanbieders in de gehele gemeenschap opgebouwd. Als tijdens het consult blijkt dat wij vinden dat Thrive Chiropractic niet geschikt is voor u, zullen we ervoor zorgen de beste specialist te vinden voor het oplossen van uw specifieke aandoening.

15 + 14 =

OPENINGSTIJDEN
MANDAAG: 9:00 – 12:00 uur
DINSDAG: GESLOTEN
WOENSDAG: 13:00 – 17:30 uur
DONDERDAG: 13:00 – 17:30 uur
VRIJDAG: GESLOTEN
ZATERDAG: 8:00-10:00 uur

 

LOCATION
Prinsengracht 175, 1015 DS Amsterdam, Nederland

CONTACT
thrivechiropracticams@gmail.com

020 8454 934