AAC Rugby

Het is alleen logisch dat Kate terug wil geven aan de rugbygemeenschap. AAC is de oudste en meest internationaal bekende rugbyvakbond in Amsterdam (Amsterdam 7s). AAC-teams spelen op elk niveau in Nederland (heren, dames, veteranen en jongeren). Er is plaats voor elke soort rugbyfan bij AAC – juich ze toe!

https://www.aacrugby.com/

Concussion Legacy Foundation

Kate beloofde haar hersenen te doneren om onderzoekers te helpen de consequenties van herhaald hersentrauma te begrijpen door nauwkeurig onderzoek te doen naar eventuele verwondingen of ziekteprocessen. De hersenschudding Legacy Foundation is gewijd aan het bevorderen van de studie, behandeling en preventie van de effecten van hersentrauma bij atleten en andere risicogroepen.

https://concussionfoundation.org/story/steve-murra

Skate4AIR

Thrive sponsorde een paar skaters die meedoen aan de Skate4AIR Daylight Challenge. Skate4AIR (de alternatieve Elfstedentocht in Oostenrijk) streeft ernaar activiteiten en onderzoek te ondersteunen die gericht zijn op het verbeteren van de levensduur en kwaliteit van leven voor patiënten met cystische fibrose.
Als je geïnteresseerd bent in het ondersteunen van of deelnemen aan het evenement kijk dan eens:

https://www.skate4air.nl

Spark Women

Thrive Chiropractic was een sponsor van Spark. Voor degenen die het niet weten, verenigt Spark vrouwelijke ondernemers in heel Amsterdam en in heel Europa om hen te helpen een nieuwe deeleconomie vorm te geven. Spark biedt het hele jaar door retraites, masterclasses en netwerkevenementen met een gemeenschap van gelijkgestemde oprichters die geloven in het laten groeien van uw bedrijf door van elkaar te leren.

https://www.sparkwomen.eu/

Expat Republic

Expat Republic is een toonaangevend mediabedrijf dat zich richt op het verbeteren en verrijken van de levens van expats die in Nederland wonen. Ze organiseren regelmatig evenementen en bieden een groot aantal nuttige en boeiende informatie op hun website en sociale media voor de internationale, diverse en dynamische gemeenschap van Amsterdam.

https://www.expatrepublic.com/posture-matters-dont-hunchback-amsterdam/

Amsterdam Mamas

“Er is een dorp nodig om een gezin te stichten”. Gedijen Chiropractie Gesponsorde Amsterdamse Mamas. Amsterdam Mamas is een bloeiende stichting zonder winstoogmerk, een Facebook-groep, een website, een podcast, een evenementenorganisatie en een beleidsvertegenwoordiger voor gezinnen. AM bestaat voor elke ouder in de stad die zich ooit beter geïnformeerd en ondersteund wilde voelen tijdens het navigeren met het gezin.

https://amsterdam-mamas.nl/articles/introducing-thrive-chiropractic