Kate Cox

Chiropractor

Kate Cox is geboren en getogen in de Verenigde Staten. Zij behaalde haar Bachelor diploma in Exercise Science aan de Universiteit van Northern Iowa en haar Doctor of Chiropractic graad van Life University in Marietta, Georgia. Zij heeft uitgebreide postdoctorale studies gedaan naar neurologische gedrags- ontwikkelingsstoornissen tijdens de kindertijd, lumbale stoornissen (zoals hernia’s, Disc uitstulpingen, stenose, ischias, etc.), en werkt momenteel aan haar Masters in functionele neurologie met de Carrick Institute.

Kate was een lid van de VS Rugby World Cup Team 2006. Ze heeft 10 jaar ruggen gebroken, maar nu is wil ze de rug alleen maar beter maken! Met niet alleen haar educatieve achtergrond, maar ook haar ervaring als topsporter, heeft Kate een ongeëvenaard voordeel bij het werken met patiënten. U vindt dit eenvoudigweg niet bij uw plaatselijke 24-uurs sportschool of dichtstbijzijnde chiropractor. Ze begrijpt dat wanneer je wordt blootgesteld aan een beter ondersteuningssysteem (waaronder je chiropractor, fysiotherapie, trainer en coaches) en je gemotiveerd bent om verder te gaan met je corrigerende aanvalsplan, alles mogelijk is.

Kate woont in Nederland sinds 2009 en is getrouwd en heeft twee prachtige kinderen (de 3e op de route). Als ze niet in de praktijk werkt, kan je haar vinden bij het bouwen van zandkastelen, trainen en het verkennen van Amsterdam.

Mathilde Jeanneau

Chiropractor

Mathilde, oorspronkelijk afkomstig uit Bordeaux, groeide op met het helpen en dienen van anderen en het was niet meer dan normaal dat een carrière in de geneeskunde haar grootste passie zou worden! Door haar chiropractische studies ontdekte ze dat chiropractie niet alleen gaat over het weggaan van pijn en zich beter voelen, maar meer over het functioneren op UW BESTE!

Ze is afgestudeerd aan IFEC Frankrijk als chiropracticus. Na zijn studie naar school ging Dr. Mathilde verder met haar chiropractische kennis van de Toegepaste Kinesiologie en verkreeg ze haar certificering in Toegepaste Kinesiologie in Toulouse.

Mathilde woont in de buurt van de metro in Amsterdam. Op wekelijkse basis brengt Mathilde haar passie voor chiropractie en sport samen door een lokale professionele balletgroep aan te passen.

Buiten het kantoor kun je vinden dat Mathilde altijd iets actiefs doet, of het nu gaat om tennissen, het runnen van de parken van Amsterdam of het verbeteren van haar boksvaardigheden!

Mathilde dient als een chiropractor met de bedoeling om te geven. Haar enthousiasme is besmettelijk en ze houdt ervan om mensen een buitengewoon leven te helpen leiden!